úterý 30. dubna 2024 Blahoslav

Opilý muž vyhrožoval sebevraždou, potom se snažil rozkousat interiér služebního auta

Dva výjezdy ke stejnému případu zažili v sobotu přerovští strážníci. Při první příležitosti si evidentně opilý muž stěžoval na svou přítelkyni, která ho údajně zfackovala.

Pod dohledem městské policie se ale pár na několik minut udobřil. Druhý telefonát už obsahoval výhružky sebevraždou, po příjezdu strážníků si ale muž na hovor vůbec nevzpomínal. Podnapilý muž začínal být postupně čím dál více agresivní a vyhrožoval, že se zabije skokem z komína.

Situace dál eskalovala až do chvíle, kdy opilý muž skončil s pouty na rukou. „Na místo následně přijel i lékař, který potvrdil, že dotyčný v minulosti již dvakrát vyhrožoval sebevraždou. Protože nadýchal téměř tři promile alkoholu, bylo rozhodnuto o jeho převoz na záchytku,“ řekl zástupce ředitele přerovských strážníků Miroslav Komínek.

Při převozu se však zadržený stále nevzdával. Pokusil se rozkousat interiér služebního auta a hlavou rozbít okénko. Noční akce, která začala fackou od přítelkyně se tak pro strážníky i zadrženého nakonec slušně protáhla.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Budějická drbna

Štítky Alkohol, strážníci, opilec, záchytka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.