pátek 26. dubna 2024 Oto

Útočník kopal do ležícího šedesátníka, kolemjdoucí vše ignorovali

Velmi agresivně si počínal pětadvacetiletý útočník, který v pátek bezdůvodně napadl zezadu šedesátiletého muže v centru Přerova. Po útoku zezadu se muž svalil na zem, přimčež do něj útočník ještě několik minut kopal.

V pátek ve večerních hodinách napadl pětadvacetiletý muž v centru Přerova šedesátiletého muže. Velmi agresivně k němu zezadu přistoupil a ranou do zátylku poslal staršího muže k zemi. Pak do něj začal na zemi kopat, přičemž se nevyhýbal ani hlavě. Tyto útoky se opakovaly s různou intenzitou několik minut.

Starší muž se po několika minutách otřeseně postavil a snažil se útočníkovi bránit, ten ho však opět složil na zem a ataky pokračovaly.

Překvapením pro policisty při vyhodnocování záznamů z kamer byl fakt, že ač útok trval několik minut a po ulici se pohybovali lidé, nikdo do potyčky nezasáhl či nepřivolal pomoc. Několik lidí prostě jen prošlo bez zájmu kolem.

Nakonec se zraněného muže, ležícího na zemi, zastala trojice mužů, kteří od sebe dvojici oddělila a přijíždějícím strážníkům navíc označila útočníka, který se snažil z místa potyčky zmizet.

Napadený muž byl odvezen do nemocnice se zraněním v obličeji.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.