neděle 19. května 2024 Ivo

Muž nalezl na Moravě bezvládné tělo. Pravděpodobně se jedná o pohřešovaného vodáka

V pondělí 6. července dopoledne oznámil jeden z vodáků, že při splouvání Moravy, poblíž Mitrovic u Moravičan, nalezl v korytě řeky bezvládné tělo. Na místo ihned vyjeli policisté včetně potápěčů a hasiči. S největší pravděpodobností jedná o pohřešovaného vodáka, kterého v neděli 28. června v podvečer strhl u Moravičan proud řeky.

„Můžeme říci, že se s největší pravděpodobností jedná o pohřešovaného vodáka, kterého v neděli 28. června vpodvečer strhl u Moravičan proud řeky,“ uvádí policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Policistům však nezbývá, než provést další úkony směřující k ověření totožnosti utonulého. Bezvládné tělo bylo včerejšího dne nalezeno zhruba jeden a půl kilometru od místa, kde měl mladého muže na sklonku minulého týdne strhnout proud řeky.


Opilý vodák se vydal na rozvodněnou Moravu a strhl jej proud, patrá po něm policie

Od včerejšího podvečera pátrá policie po mladíkovi, který se s partou kamárdů vydal na rozvodněnou Moravu. Čtveřice sjížděla řeku na nafukovací kánoi, přičemž si přilepšili i popíjením alkoholu. Nedaleko Moravičan pak jeden z mladíků z kánoe...


Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie Šumperk

Štítky policie, pohřešovaný, vodák, morava, povodně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.