sobota 20. dubna 2024 Marcela

Žena si myslela, že ji někdo sleduje. Byl to ale opilec, který sotva chodil a narážel do vchodů

Dva netradiční zákroky řešila Městská policie v Přerově. V obou případech figuroval alkohol. Případy okomentoval zástupce Městské policie Přerov Miroslav Komínek, který takové situace opravdu umí i vtipně komentovat.

Strážnicí přijali v noci žádost o rychlý zákrok. Oznamovatelka nabyla dojmu, že ji někdo delší dobu pronásleduje už delší dobu a chová se u toho velmi podivně. Hlídka vyjela hned na místo, ale o „uchyla“ se nejednalo.

„Byl to podnapilý muž, který neudržel rovný krok a kopíroval zdi domů. Občas se taky stalo, že zapadl do vchodu nebo proluky, z čehož žena usoudila, že se plíží kolem domů a ukrývá se před zraky svědků,“ říká Miroslav Komínek.

Muž se ženě omluvil za obavy, které v ní vzbudil. „Hlídka pak dohlédla, že dorazila dom bez dalších děsivých zážitků,“ dodává Komínek.

Druhý případ se týkal rozvášněné dvojice, která se hádala v herně a hrozila fyzickému násilí. I sem musela dojet hlídka městské policie.

„Během šetření vyšlo najevo, že notně podroušená žena je mužova tchyně, a tak trochu si spolu popili. Když se zeťák snažil matinku dostat z podniku pryč, vzedmul se v ní vzdor a již byl oheň na střeše,“ popisuje policejní mluvčí.

Strážníkům se pak podařilo dvojici smířit a rodinné vztahy zůstaly nenarušeny.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky opilec, alkohol, hádka, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.