středa 24. dubna 2024 Jiří

Soud vynesl rozsudek nad mužem, který bestiálně znásilnil před dětmi jejich matku. Dostal 11 let

Marek Tvrdoň, který minulý rok přepadl matku s dvěma dětmi u železničního podjezdu a před zraky dětí ženu znásilnil, si vyslechl dnes od Vrchního soudu v Olomouci defitivní rozsudek - 11 let za mřížemi.

Příběh je to otřesný.

Podle rozsudku v srpnu přepadl pětadvacetiletý Tvrdoň ženu s dětmi v přerovské části Předmostí. Počíhal si na ně pod železničním podjezdem, a když skupina na kolech projížděla kolem něj, zastoupil jim cestu. Žena s dětmi byla nucena zastavit, načež dal Tvrdoň ženě na krk nůž. Ta křičela, ať děti utečou, Tvrdoň je však donutil zůstat pod pohrůžkou, že ženu podřeže. Poté celou skupinu pachatel navedl do travnatého porostu. Matka s dětmi se ještě jednou pokusila muži útéct, ten je však znovu dohnal.

Ženu poté v hustém travnatém porostu znásilnil, děti přinutil, aby se dívaly. Po aktu jim ještě vyhrožoval, že si všechny vyfotil, a pokud budou dělat problémy, všechny si najde, děti znásilní a zabije.

Žena po incidentu zažívala posttraumatické stavy, s potížemi poruch spánku se musely potákat rovněž její děti.

Tvrdoň byl zatčen už další den po tom, co se tato hrůzná událost stala. Žena ho však během rekognice nepoznala a Tvrdoň utekl policistům z budovy. Zadrželi ho znovu v následujících dnech, skončil ve važbě, kde ale všechnu vinu popřel.

Soud nad ním dnes vynesl rozsudek, odsedět si musí 11 let.

Dále čtěte:

Autoři | Foto Shutterstock

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.