pátek 19. dubna 2024 Rostislav

AKTUALIZOVÁNO: Skokana na Heyrovského se nepodařilo oživit, zdravotníci konstatovali smrt

Krátce před třetí hodinou jsme obdrželi od čtěnáře zprávu, že na Heyrovského ulici v Olomouci pravděpodobně vyskočil muž z okna. Na místo hned vyjela záchranná služba a policie.

"Ano, naše jednotka je na místě. Záchranáři zrovna provádějí oživovací pokusy na zatím neznámé osobě. Nedokáži říct, jak na tom dotyčný je. Situace je zatím čerstvá," říká mluvčí policie Marie Štrbáková.

Podle očitých svědků se i přes snažení záchranářů nepodařilo skokana oživit. "Dnes vyjela posádka Zdravotnické záchranné služby na ulici Heyrovského k muži, který ležel v bezvědomí pod okny jednoho z domů. Záchranáři se ihned pokusili přivést třicetiletého pacienta k životu, bohužel jeho zranění byla natolik závažná, že resuscitace nebyla úspěšná," poskytl vyjádření mluvčí ZZS Olomouc Pavel Vysloužil.

AKTUALIZACE: "Tento případ je v samotném počátku prověřování. Policisté nyní zjišťují totožnost muže," dodala Štrbáková. "Muž však s největší pravděpodobností spáchal skokem z výškového domu na ulici Heyrovského v Olomouci sebevraždu," upřesnila mluvčí. 

Čtěte více:

 

Autoři | Foto čtenář Kristián

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.