pátek 29. března 2024 Taťána

Majiteli chaty vyhrožoval podřezáním, pak v ní ukradl jen krabičku s kusem dortu

Včera dopoledne přijali policisté hlášení o muži, který měl vyhrožovat majiteli chaty. Až vlastník objektu utekl, zloděj se začal složitě dostávat dovnitř. Uvnitř pak odcizil krabičku, v níž byl kousek dortu...

Chata se nachází na ulici Jablonského u řeky Moravy, nedaleko Klášterního Hradiska. Po příjezdu policisté zjistili, že čtyřicetiletý výtržník nejprve vyhrožoval děvětatřicetiletému chataři zabitím a podřezáním. "Po krátké slovní rozepři měl vytáhnout kuchyňský nůž a ohnat se tak, že napadený se pak dal na útěk a zavolal o pomoc. Útočník nelenil a v době jeho nepřítomnosti se pokusil za použití kladiva poškodit vstupní dveře chatky. Jeho pokus nevyšel a tak stejným způsobem poškodil skleněnou výplň okna. Tímto si zajistil vstup do chatky, kde pak odcizil krabičku s dortem v hodnotě 43 korun," popsala incident policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Škoda se tedy vyšplhala na celkových 200 korun, kvůli poškozenému oknu. Policisté dali muži poté dýchnout a naměřili 2,64 promile alkoholu v dechu. Byl proto převezen na nedalekou protialkoholní záchytnou stanici.

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.