úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Mladík se choval agresivně v supermarketu, napadl zákazníka a skončil na záchytce

Konflikt v supermarketu na ulici Dobnerova se vyostřil poté, co mladík na pokladnách předbíhal. Popral se se starším mužem, který mladíka zpacifikoval a na místo přivolal policii. Útočník nadýchal 1,97 promile a skončil na záchytce.

Mladík, který si ráno ve čtvrtek 16. března kupoval dvě piva v supermarketu na ulici Dobnerova, se rozhodl předbíhat. To se však nelíbilo devětatřicetiletému muži, který mladíka zastavil a řekl, aby nepředbíhal a vrátil se zpátky do fronty. Mladík to nepřekousl a muže napadl. Napadený ale ovládl situaci, mladíka zpacifikoval a zavolal policii.

Na místo dojeli strážníci městské policie a našli v prodejně dva muže na zemi. Napadený na útočníkovi seděl a držel mu ruce. Útočník na prodejně neustále křičel a byl zjevně v podnapilém stavu. Strážníci s oběma muži vyšli ven z prodejny, kde útočník pokračoval ve slovním napadání i ke hlídce Městské policie,“ uvedl tiskový mluvčí Městské policie Petr Čunderle.

Venku ale drama pokračovalo. Vlivem šoku způsobeným útokem se napadenému muži udělalo nevolno a strážníci mu zavolali záchranku. Nastalého zmatku využil útočník, který začal z místa činu utíkat. Strážníci ho ale po pár metrech chytili, a protože se nepřestával bránit, použili donucovací prostředky a muže spoutali.

Strážníci odvezli útočníka na služebnu, kde nadýchal 1,97 promile. Proto útočníka nechali na záchytce. „V současné době je mladík podezřelý z přestupků proti občanskému soužití a veřejnému pořádku,“ dodal Čunderle.

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.