pátek 26. dubna 2024 Oto

Podnapilý muž vyhrožoval ostraze prodejny na ulici Kosmonautů zabitím. Šermoval kolem sebe nožem

Včera v odpoledních hodinách policie zadržela muže, který se stal podezřelým ze spáchání trestných činů vyhrožování a výtržnictví. Incident se měl stát před prodejnou na ulici Kosmonautů v Olomouci.

Podezřelým se stal dvaceti osmi letý muž z Olomoucka. Svým jednáním ohrožoval ve čtvrtek ostrahu jednoho z obchodů na ulici Kosmonautů v blízkosti centra Olomouce. „Ostraze prodejny nejprve vulgárně nadával a poté vyhrožoval zabitím, přičemž kolem sebe šermoval nožem a dřevěnou tyčí. Ke zranění osob nedošlo. Na místo přivolaní policisté muže zajistili, provedli u něj dechovou zkoušku a naměřili mu 1,39 promile alkoholu v dechu,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Po prohlédnutí lékařem byl muž umístěn do protialkoholní záchytné stanice. Policisté nyní zjišťují, co bylo příčinou jeho jednání. „Při šetření policisté také zjistili, že muž byl za obdobné jednání již v minulosti soudem odsouzen a potrestán. V případě prokázání viny a odsouzení mu za oba trestné činy hrozí až tříletý pobyt za mřížemi,“ dodala Urbánková. 

Čtěte více:

Tisková zpráva | Foto Pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.