sobota 27. července 2024 Věroslav

Muž bez platné jízdenky vyhrožoval revizorovi pepřovým sprejem

Cestující bez platné jízdenky vystoupil na nejbližší tramvajové zastávce, když po něm revizor požadoval doklad, měl údajně začít vyhrožovat použitím pepřového spreje. Revizor incident nahlásil Městské policii Olomouc.

Žádost o součinnost přijalo Operační středisko Městské policie Olomouc 4.11.2016 v ranních hodinách od revizora Dopravního podniku města Olomouce. Hlídce po příjezdu na ulici Zeyerova revizor uvedl, že při kontrole cestujících v tramvaji muž nepředložil platnou jízdenku a vystoupil na zastávce U Bystřičky,“ oznámil tiskový mluvčí Petr Čunderle. Revizor po něm požadoval průkaz totožnosti, ale muž údajně vytáhnul pepřový sprej a vyhrožoval , že ho použije, jestli na něj revizor šáhne. „Třicetiletý muž strážníkům na místě sdělil, že pepřový sprej sice u sebe má, ale měl jej po celou dobu schovaný v kapse. Jelikož ho nedávno někdo napadl, tak ho má na svou ochranu,“ oznámil Čunderle. Prý ho měl celou dobu v kapse a revizorovi řekl, že jestli na něj šáhne, tak jej teprve vytáhne.

Celý incident byl oznámen správnímu orgánu pro podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití,“ uzavřel Čunderle. 

pk

Čtěte více:

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.