pondělí 29. dubna 2024 Robert

Dva muži podezřelí z krádeže kola posprejovali kameru, která je i přesto natočila. Pomozte je najít

Policie pátrá po dvou neznámích mužích, kteří jsou podezřelí z krádeže kola ze suterénu domu. Z kolárny domu na ulici Voskovcově v Olomouci měli ukrást krosové kolo značky CTM. Poté kamery, které je během činu točily, posprejovali, aby byla jejich identifikace složitější.

Ke krádeži došlo 17. června v nočních hodinách. "Dva doposud neznámí muži vstoupili do suterénu uvedeného domu, do kterého se dostali zřejmě za použití čipu. Následně, pravděpodobně za použití klíčů, odemkli zámek na mříži, vedoucí do společné kolárny a poté i dveře této kolárny. Z ní pak odcizili pánské krosové jízdní kolo CTM a vzali i visací zámek od mříže," uvedla tisková mluvčí policie Irena Urbánková. Škoda ukradeného kola byla odhadnuta na 10 tisíc korun.

I přes posprejování kamer se policistům podařilo získat fotografie, na kterých jsou oba podezřelí. Pokud zloděje poznáváte, tak se obraťte na policisty obvodního oddělení Olomouc 2 buď osobně nebo telefonicky na adrese Heyrovského 2a, tel.: 974 766 701 nebo kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Čtěte více:

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.