úterý 30. dubna 2024 Blahoslav

Krimi

AKTUÁLNĚ: Policie pátrá po klientovi Vincentina, který zmizel jen v pantoflích a černém tričku

Policie v těchto chvílích pátrá po sedmadvacetiletém klientovi šternberského Vicentina, který zmizel dnes před osmou hodinou ráno. Má na sobě jen tričko, může být v ohrožení života.

Žena volala strážníky k nehybně ležící postavě na dvoře. Strážníci po příjezdu zjistili, že je to hrouda sněhu

V pondělí 20. ledna vyjížděli prostějovští strážníci k náhlášené nehybné postavě, která měla ležet v dvorním traktu na ulici Dolní. Po příjezdu na místo zjistili, že vůbec nejde o lidskou postavu.

Dvojice hochů si krátila dlouhou chvíli vylamováním kamenů z hráze rybníka

Strážníci vyjížděli 17. ledna v odpoledních hodinách k případu nahlášeného vandalismu na břehu rybníka. Na místě zjistili, že si dva chlapci zkracovali dlouhou chvíli vylamováním kamenů z hráze rybníka, které pak házeli na led.

Zeť povalil tchýni na zem a odtáhl ji za nohu z domu. Její věci vyhodil oknem

V úterý 21. ledna po sedmé hodině večer došlo v chodbě rodinného domu v Prostějově k incidentu mezi zetěm a jeho tchýní. Spor vyvrcholil fyzickým kontaktem, kdy muž vytáhl za nohu tchýni z domu.

V ulici Svornosti vandal přejel ostrým předmětem přední a zadní dveře zaparkované Octavie

Hodně naštvaný musel být majitel Octavie, který ve středu 22. ledna přišel ráno ke svému autu. Někdo mu totiž přes noc přejel ostrým předmětem přední i zadní dveře na straně řidiče.

Napadená žena i její zastánce museli vyhledat lékařskou pomoc. Útočníkům hrozí vězení

Včera pozdě večer v Hranicích dva útočníci napadli a okradli ženu a fyzicky ohrožovali muže, který se jí snažil zastat. Pachatelům, kteří jsou stíhání pro výtržnictví a krádež, hrozí až dva roky ve vězení.

Muže před jeho vlastním domem obvinila dvacítka osob, že jim snědl příbuznou

Opravdu středověký případ museli rozplést policisté z Prostějova. Podle oznámení muže k němu před dům přišla asi dvacítka osob a obvinila ho, že jim snědl nezletilou příbuznou.

Řidič požil, naboural a ujel z místa nehody. Policie ho však zastihla a nadýchal 1,48 promile

V úterý 21. ledna havaroval v Jeseníku čtyřicetiletý cizinec pod vlivem návykové látky. Okolo půl desáté večer jel muž s vozem Volkswagen Golf po ulici Lipovská. Zřejmě proto, že požil, přejel do protisměru, kde zastavil před protijedoucím vozem.

Žhář v Prostějově zapálil popelnice na tříděný odpad. Dvě z nich zcela shořely

Včera večer vyjížděli hasiči záchranného sboru k požáru v prostějovské Příční ulici, při kterém shořely dva kontejnery na tříděný odpad. Pachateli, který v případě dopadení musí uhradit vzniklou škodu, hrozí až jeden rok za mřížemi.

Policie pátrá po totožnosti pachatele, který ukradl ženě peněženku a platební kartu

Olomoučtí kriminalisté se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého muže. Měl ukradnout peněženku v kadeřnickém salonu v Olomouci. Jeho fotografie níže v článku.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.