sobota 20. dubna 2024 Marcela

KRIMIPERLY 2017: Čelíčko za "čest práci" u pizzy, velká žvýkačková krádež i krádež mobilů deštníkem

Ano, rok 2017 přinesl sice v sekci krimi převážnou většinu zpráv negativních, i mezi nimi se ale našly kuriozity, u kterých se lze minimálně pousmát. Podle čtenosti a zájmu na facebooku jsme vybrali tři témata z minulého roku, které je dobré si ještě jednou připomenout...


V říjnu se muž u hladového okna s pizzou v centru Olomouce poněkud přepočítal, když pozdravil jednoho z příchozích pozdravem "čest práci". Za to si totiž vysloužil takzvané čelíčko, načež musel být převezen k ošetření do nemocnice. Mstitel v černém beze stopy zmizel.


Velmi netradiční lup si vybral muž v březnu v jendom z olomouckých supermarketů. Chtěl totiž ukrást balíčky žvýkaček v celkové hodnotě necelých 500 korun. Přepočteno, sečteno, chtěl ukrást přibližně přes 30 balení. Otázka zní, zda-li mu to za oplétačky s policií stálo za to.


Za začátku září kradl muž v Šantovce skrze mříž obchodu s mobilními telefony. Těžko říct, jestli tehdy věděl, že krade jen makety opravdových modelů, ke krádeži si však vypomohl vskutku fikaným způsobem – makety si podával koncem od deštníku.


 

Autoři | Foto pixabay.com, PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.