neděle 19. května 2024 Ivo

Krimi

Opilý muž napadl strážníka a policistu. Hrozí mu čtyři roky ve vězení

Čtyři roky ve vězení může strávit čtyřiadvacetiletý muž z Hanušovicka, který v pondělí 19. srpna odpoledne v Hanušovicích napadl jak strážníka hanušovické městské policie, tak následně policistu místního obvodního oddělení.

Zloděj ukradl trezor ve firmě na Olomoucku. Způsobil škodu za čtyři sta tisíc korun

Policisté od včerejška vyšetřují krádež trezoru z kanceláře jedné z firem u Lutína. Neznámý zloděj někdy mezi 20. a 21. srpnem vnikl po poškození plotu na pozemek jedné z firem. Vloupal se do jedné z kanceláří a odcizil z ní trezor. Škoda je...

Muž zaparkoval své kolo v ulici Lazecká. O deset minut později už kolo nenašel

Neznámý zloděj ve středu ukradl pánské kolo značky CROSS TRAIL DISC. Majitel kolo po jedenácté hodině dopoledne uzamkl lankovým zámkem před jednou z budov v ulici Lazecká v Olomouci.

Do kiosku s občerstvením se oknem vloupal zloděj. Odnesl si cukrovinky, cigarety i hračky

Kiosek s občerstvením v obci Paseka navštívil neznámý lapka v době od 20. do 21. srpna.

Opilý senior vystřelil z plynové pistole. Střelbě předcházel incident s mladším párem

Policisté vyšetřují incident, který se stal mezi třemi osobami v úterý 20. srpna 2019 kolem půl dvanácté v noci na ulici Dukelské v Uničově. Opilý osmašedesátiletý muž zde vystřelil podle policie pravděpodobně z plynové pistole.

Mladíkovi, který seděl na lavičce v parku, zloděj vytrhl z ruky mobil a utekl

V pondělí kolem druhé hodiny v noci došlo ke krádeži mobilu. Incident se odehrál v parčíku v ulici J. Lady v Prostějově.

Zloděj vlezl oknem do restaurace, ze které si odnesl mobily i cigarety

V noci z pondělí na úterý vnikl oknem do restaurace v Penčicích neznámý zloděj. Místo prohledal a ze zásuvek za barem ukradl mobil a 180 korun v mincích.

Do chatky se vloupal zloděj, který si odnesl tvrdý alkohol, pivo i pár kilo česneku

Na pozemek se zahradní chatkou, který se nachází v kolonii za zimním stadionem v Přerově, vnikl v pondělí neznámý zloděj.

Opilý a polonahý muž se na parketu oháněl nožem. Na taneční zábavu dorazil s malým dítětem

V malé obci na Zábřežsku se v noci na neděli choval padesátiletý muž velmi neurvale. K incidentu došlo na společenské akci.

Muž odmítl dát mladíkům cigaretu, ti ho napadli. Teď jsou podezřelí z ublížení na zdraví

V pátek v podvečer byl na parkovišti u Albertu na ulici Kozlovská v Přerově napaden jednatřicetiletý muž skupinkou asi šesti mladíků. Strážníci městské policie zadrželi dva z nich na ulici Kratochvílova. Vzhledem k tomu, že se dopustili...

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.