čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V olomouckém obchodu Luxusní holení si vyberou hipsteři i holobrádci. Soutěžte o luxusní sadu pro vousáče!

PR článek

Někdy prostě pohár trpělivosti přeteče. Někdy prostě chodíte s džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. To se přesně stalo mně a mému kamarádovi Ferdovi. Tak dlouho sliboval, že si udělá něco se svým nevzhledným vousem, až jsem se toho musela chopit sama a vše zařídit.

Dnešní doba přeje zarostlým dřevorubcům, kteří sice nikdy sekeru v ruce nedrželi, přesto je na ně radost pohledět. Ne však všem plnovous sluší a umí ho nosit. To je případ Ferdy. Do nedávna mu ještě vous ani nerostl a dneska, když mu pár chlupů vyrazilo na bradě, se s tím svým pokladem chlubí. Neměl by.

Protože jsem dobrá kamarádka, rozhodla jsem se, že mu seženu pořádné holení, aby se trochu zkulturnil. Jako první jsem udělala průzkum na internetu, kde jsem zjistila, že přímo v Olomouci je prodejna s názvem Luxusní holení. Znělo to pozitivně, a víte jak, pro kamaráda jen to nejlepší. Protože si ráda věci prohlédnu ještě předtím, než si je koupím, tak jsem do prodejny zamířila.

Když jsem v prodejně bezradně stála a koukala na vystavené zboží, všiml si mě sám majitel Michal Byrtus. Protože jsem na první pohled vypadala velice ztraceně, vzal si mě bokem a pokusil se mi dát aspoň základní informace. „V Olomouci jsme jediný obchod, který se specializuje přímo na holení pro muže. Prodáváme holicí strojky, ale i klasické břitvy a štětky,“ oznámil mi Byrtus.

Věděli jste třeba, že nejlepší štětky jsou z jezevčích chlupů a existují tři druhy tvrdosti? Nebo že vousy mohou mužům růst každý jiným směrem?

Stejně jako vlasy je ale lze zkrotit různými olejíčky a krémy. V levnějších variantách holicích pěn je alkohol, který póry s kořínkem vousů zavírá, místo toho, aby je změkčil. Potom je holení obtížnější a více bolí. Pěna by měla na obličeji zůstat třeba i minutu, aby byla pokožka ideálně nachystaná a vousy změkčené. Pořizovací cena kvalitního holicího strojku může být z počátku vyšší, ale zato vydrží delší dobu. V dlouhodobém měřítku je výhodnější si koupit třeba kovový holicí strojek na klasickou žiletku.

Překvapivě máme více zákazníků, kteří mají dlouhé vousy a více o ně pečují. Kupují si nůžky na zastřihování, mýdla a krémy. Vše je děláno i pro citlivou pleť. Nemálo je i zákazníků, kteří chodí dennodenně hladce oholeni,“ vysvětluje Michal Byrtus. „Od zákazníků, nebo spíše jejich partnerek, slyšíme, že se občas na půlhodinky až hodinu zavřou v koupelně a nenechají se rušit. Je to taková jejich soukromá chvilka, kde si mohou svou tvář upravit a relaxovat,“ dodává Byrtus.

Firma spolupracuje taky s lokálním barber shopem, tedy klasickým pánským holičstvím. Zrovna v době, když jsem tam byla, jeho majitel nakupoval další zásoby. „Zboží dovážíme z Anglie, Španělska i Egypta. Anglie je takovým tím klasickým místem, kde se gentlemani nechávali opečovávat a o své vousy se starali,“ vysvětluje Byrtus. V nabídce je třeba také i štětka s rukojetí z bůvolí kosti a další libůstky.

Pro moderní hipstery bude jistě atraktivní firma Bluebeards Revenge a jejich zajímavý design.

Pro Ferdu jsem nakonec vybrala klasický holicí stojek na žiletky a štětku s krémem na holení. Ale jak ho znám, určitě se pořeže...

Jestli chcete vidět kompletní nabídku obchodu Luxusní holení, tak se podívejte na jejich stránky zde.

Obchod najdete na adrese Na Vozovce 36, Olomouc. 

Velká soutěž o luxusní sadu pro vousáče!

Protože mne nabídka obchodu Luxusní holení opravdu oslovila, domluvila jsem pro vás exkluzivní fotosoutěž, v které můžete vyhrát opravdu velkou parádu – luxusní holicí sadu značky Bluebeards, která udělá radost každému gentlemanovi.

Sada obsahuje:

Holicí strojek typu shavette

Holicí strojek typu shavette - je podobný břitvě, ale s tím rozdílem, že je na klasické výměnné čepelky.

Pomáda na vlasy (100 ml)

Bluebeards Revenge pomáda na vlasy Vám pomůže vytvořit úhledný a stylový účes na celý den a dodá vlasům příjemný lesk.

Olej na vousy Classic (50 ml)

Bluebeards Revenge Classic Blend Beard Oil kombinuje jedinečnou směs čerstvých vonných olejů a mužné vůně. Vaše nezkrotné vousy vyhladí, hydratuje a chrání a hydratuje i pokožku pod vousy.

Vosk na vousy (20 ml)

Vosk na knír silně fixuje váš knír v pozici, kterou si budete přát. Malé množství vosku rozhřejte mezi prsty a vytvarujte knír. Vosk má příjemnou klasickou vůní The Bluebeards Revenge.

Co pro to musíte udělat?

Pošlete nám do redakčního mailu redakce@olomouckadrbna.cz nebo do zpráv na Facebooku Olomoucké Drbny fotku vašich vousů, případně vousů vašeho přítele, kamaráda či manžela. V pondělí 5. září vytvoříme z fotek velkou galerii na Facebooku Olomoucké Drbny, kde můžou právě pro vaši fotku lidé čile hlasovat. V pondělí 19. září, úderem 12. hodiny polední vyhrává ta fotka, která bude mít v galerii nejvíce likes. Jednoduché, že?

Tak posílejte, těšíme se na originální fotky vousáčů!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.