čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

SPORT V OLOMOUCI: Na Horním náměstí se představí rugbisté. Hrát se bude na písku

Jak často se vám povede zhlédnout rugby na písku? A navíc v centru historického města. Následující víkend se tato místy až fantazijní představa stane realitou. Rugby klub Olomouc se představí na Horním náměstí ve všech svých kategoriích. Šišatý balón společně s pískem slibují dobrou zábavu.

Čtvrtek 10. srpna

HC Mora Olomouc - HC Dukla Trenčín = Zimní stadion Olomouc (17:00)

Kohouti zatím mají za sebou v přípravě jednu výhru a jednu prohru. Jihlavu doma porazili, ale na Třinec už byli krátcí. Další zápas, který Olomouc odehraje doma proběhne ve čtvrtek od 17:00. Mora tentokrát poměří síly se soupeřem ze Slovenska. S čím na soupeře vyrukují, se dozvíte, pokud si uděláte cestu do plecharény.

Sobota 12. srpna

Beach Rugby Olomouc = Horní náměstí (11:00)

Rugby je tvrdý a náročný sport. O tom žádná. Ještě náročnější je při spojení s pískem. Vždyť jenom při představě, že se má člověk bořit v písku a neustále se snažit měnit směr pohybu, nejednomu vyraší krůpěje potu na čele. Pro diváky je to ale příšlib na skvělou podívanou. V sobotu 12. srpna se představí na Horním náměstí mužské a ženské týmy a v neděli 13. srpna přijdou na řadu děti.

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc = Doosan aréna (16:00)

Sice se tento duel hraje v daleké Plzni, ale souboj mezi věhlasným soupeřem, který loni bojoval o titul a postoupivší Olomouci si nemůžete nechat ujít. Bude to rovněž bitva mezi prvním a druhým týmem tabulky. Ano, slyšíte dobře. Sigma s Plzní zatím totiž neztratily ani jeden bod. Bude úspěšnější Vrbova družina, nebo ta Jílkova?

Autoři | Foto https://www.flickr.com/photos/istolethetv, Kateřina Švandová, SK Sigma Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.