pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Na stránkách Sigmy můžete podpořit mládež. Stačí si vybrat z bohaté nabídky e-shopů a nakoupit online

Nakupujete přes internet? Tak to určitě věnujte pozornost novince, která se nedávno objevila na oficiálních stránkách fotbalového klubu SK Sigma Olomouc. Stačí totiž jeden snadný krok, a s každým vaším nákupem zároveň podpoříte olomouckou fotbalovou mládež.

Na stránkách www.sigmafotbal.cz máte nyní jedinečnou možnost podpořit mladé talentované fotbalisty. "Stačí, když na web svého oblíbeného e-shopu přijdete skrze lištu v horní části našich stránek. Část peněz z vaší útraty pak automaticky půjde na naši podporu mládeže," říká marketingový manažer Sigmy Olomouc David Holly. Člověk přitom nezaplatí ani o korunu navíc.

Vedení Sigmy se rozhodlo, že všechny peníze, které se jim podaří nastřádat, použijí na rozvoj fotbalové mládeže. Finance budou rovnoměrně rozděleny mezi všechny věkové kategorie – od přípravky až po juniory. Pořídí se za ně nové vybavení.

Je to jednoduché. Stačí na horní liště na webu Sigmy zvolit e-shop, kde chcete nakupovat. Pokud na něj vstoupíte touto cestou, dostanete informaci, kolik procent z vašeho nákupu půjde právě do kasy fotbalového klubu.

Do projektu je zapojeno přes 300 nejznámějších českých na zahraničních internetových prodejců. Na portálech mall.cz, kasa.cz či euronics.cz můžete nakupovat elektroniku, přes Invia.cz si objednáte dovolenou, přes booking.com rezervujete hotel, na zoot.cz či bata.cz módu.

Čtěte více:

Autoři | Foto sigmafotbal.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.