čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Sigma United v sobotu pořádá vzpomínkovou akci Kučova Pětka. Sigma před pěti lety porazila v poháru Spartu

Jedinou trofej v historii získali fotbalisté Sigmy Olomouc. V roce 2012 ve finále Českého poháru porazili Spartu Praha 1:0 gólem Michala Vepřeka. V těchto dnech uplynulo půlkulaté výročí od těchto slavných okamžiků, a proto se sdružení fanoušků Sigma United ve spolupráci s bývalým kapitánem Radimem Kučerou rozhodlo uspořádat vzpomínkovou akci Kučova Pětka za účasti hráčů tehdejšího týmu i trenéra Petra Uličného. Proběhne v sobotu 17. června od 13 hodin v areálu Obchodní galerie Šantovka.

„Těším se na na setkání s bývalými spoluhráči i fanoušky a doufám, že se nás sejde u Šantovky co nejvíc a pořádně si oživíme tu euforii," řekl Michal Ordoš jeden ze strůjců úspěchu z Plzně.

Účast na akci přislíbila většina fotbalistů tehdejšího týmu v čele s kapitánem Radimem Kučerou, již níže zmíněným Michalem Ordošem, brankářem Zdeňkem Zlámalem, či trenérem Petrem Uličným. Na akci vystoupí olomoucké skupiny Pryor a Calibos, děti se mohou těšit na vystoupení kouzelníka, skákací hrad, dospělí na občerstvení z Minipivovar Kosíř, grilované speciality a palačinky i kávu od Café La Fée. A všichni společně na slavnostní nástup vítězů poháru v 19.45.

„Byly to výjimečné okamžiky pro všechny, kteří Sigmě fandí. Ať už pro ty, kteří se vydali speciálním vlakem nebo po své ose na finále do Plzně, či prožívali nervy u televize. My všichni si můžeme spolu s hráči zavzpomínat, jaké to tehdy bylo. Navíc to bude odpoledne, kde si přijdou na své dospělí i děti,“ říká jeden z organizátorů Dominik Králík.

Čtěte více:

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.