středa 17. dubna 2024 Rudolf

Florbalistky Chodova nedaly týmu FBS Olomouc šanci a s přehledem zvítězily 9:0

Hráčky týmu FBS Olomouc za sebou měly tři vysoké porážky v řadě proti těžkým soupeřům. Ve sváteční den vyzvaly olomoucké florbalistky Chodov, který má ambice bojovat o ty nejvyšší příčky. Favoritky z Chodova si zápas s přehledem pohlídaly a zvítězily 9:0.

Úvod zápasu z olomoucké strany nevypadal vůbec špatně. Obrana domácího týmu dobře bránila a hlavně díky gólmance Kluzové do 17. minuty Chodov nedokázal vstřelit branku. Právě v 17. minutě se už hostující florbalistky dokázaly prosadit a vstřelily první gól zápasu.

Další gól na sebe nenechal dlouho čekat a hned ve 24. minutě zvýšila skóre na 2:0 pro Chodov Martina Řepková. Nátlak hostujícího týmu se zvyšoval a olomoucké hráčky začaly být nervóznější a dělaly chyby. Po jedné z chyb vstřelila v 32. minutě gól Gabriela Tožíčková, která pěknou střelou do horního rohu poslal Chodov do třígólového vedení. 35. minuta znamenala další ránu pro FBS Olomouc. Martina Řepková přidala svůj druhý gól. Druhá třetina skončila za stavu 0:4 a domácí fanoušci už zřejmě tušili, jak tento zápas dopadne.

V třetím dějství Chodov nepolevil a hned od začátku se snažil svůj náskok zvýšit. Další gól do domácí branky přidala Magdalena Klímová v 44. minutě. FBS Olomouc chtěl s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale olomouckým florbalistkám se nedařilo překonat Hanu Ranochovou v hostující brance. Poslední tři minuty zápasu byly pro Olomouc velmi hořké. Během poslední tříminutovky vstřelil Chodov čtyři branky a stanovil tak konečné skóre 0:9. I přes vysoký gólový rozdíl se však nemusí olomoucké florbalistky za svůj výkon stydět. Postavily se proti týmu, který loni došel až do finále play-off.

Čtěte více:

 

Autoři | Foto Facebook FBS Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.