neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Ostatní sporty

V Olomouci proběhne Akademické mistrovství Evropy ve stolním tenisu. Očekává se rekordní účast

Kromě tradičního turnaje světové série ITTF World Tour ve stolním tenisu – Czech Open se v Olomouci uskuteční i 8. Akademické mistrovství Evropy. Turnaj proběhne od 20. do 25. června v olomoucké sportovní hale Univerzity Palackého.

Veselý získal na challengeru v Prostějově třetí titul

Tenista Jiří Veselý vyhrál potřetí v kariéře prostějovský challenger. Z pozice turnajové dvojky porazil ve finále nenasazeného Argentince Federica Delbonise 5:7, 6:1 a 7:5.

18. června bude bruslit celé Česko. Sportovní festival konaný i v Olomouci nabídne mnoho aktivit

V neděli 18.6.2017 celá republika roztáčí kolečka s rodinným festivalem Bruslí celé Česko. Přijďte 18.6. od 10:00 na sportovní hřiště základní školy Holečkova, kde tuto akci pořádá sportovní škola Newman School.

Tenisté Veselý i Pavlásek postoupili v Prostějově do druhého kola

Tenista Jiří Veselý zdolal v prvním kole challengeru v Prostějově Dmitrije Popka z Kazachstánu 6:4, 6:0. Postoupil také Adam Pavlásek, jenž porazil krajana Petra Michneva 6:4, 2:6, 6:2. V souboji dvou držitelů divokých karet nejvýše nasazený...

FOTO: Baseballový zápas přerušila bouřka. Hráči i diváci vysoušeli hřiště

Netradiční podívaná byla ke zhlédnutí uplynulou neděli na baseballovém hřišti v olomoucké čtvrti Lazce. Kvůli vydatnému dešti byl v páté směně přerušen zápas Skokanů proti pražským Tempo Titans.

Mladší žáci olomouckých házenkářů přivezli medaili z Mistrovství České republiky

Týden po zisku zlatých medailí v rámci Olomouckého kraje vyrazili mladší žáci STM Olomouc na finále házenkářského desetiboje do Lovosic. Tato soutěž slavila deset let od jejího vzniku a mladší žáci STM Olomouc se tohoto finále zúčastnili potřetí...

Jiří Veselý bude hlavním tahákem na letošním challengeru v Prostějově

Jiří Veselý bude po dnešním vyřazení v třetím kole French Open v příštím týdnu jedním z hlavních favoritů prostějovského challengeru UniCredit Czech Open dotovaného 150 tisíci dolary.

Na světový pohár v parkurovém skákání v Olomouci dorazí až 330 koní

Méně než měsíc zbývá do zahájení čtvrtého ročníku mezinárodních parkurových závodů J&T Banka CSI3*W Olomouc 2017, které bude hostit ve dnech 22. až 25. června Equine Sport Center v Lazecké ulici. Účastnit by se ho mělo až 330 koní.

Pohádka skončila. Těším se, že se teď soustředím jenom na tenis, říká Kvitová po konci v Paříži

Petra Kvitová opouští Paříž. Ve druhém kole nestačila na Američanku Bethanie Mattekovou–Sandsovou a s francouzským grandslamem se loučí. Zklamaná však úplně není. Především je ráda, že se znovu vrátila do tenisového kolotoče. Před ní je teď...

Olomoučtí rodáci na mistrovství ČR v benchpressu, silovém trojboji a mrtvém tahu brali medaile

Od pátku do neděle se konalo v Praze Mezinárodní mistrovství České republiky v benchpressu, silovém trojboji a mrtvém tahu. Jak již název napovídá, tak i s mezinárodní účastí v podobě závodníků převážně ze Slovenska. Olomouc měla taky své početné...

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.