pondělí 29. dubna 2024 Robert

Proběhl poslední koncert ze série Koule stream. Naživo zahrála kapela Trocha klidu

V sobotu 26. prosince v 18:00 proběhl poslední ze série živých přenosů z dílny pořadatelů hudebního festivalu Koule fest. Vzhledem k vládním nařízením proběhl letošní ročník festivalu právě pod názvem Koule stream a koncerty se přenášely online. Jako poslední zahrála šumperská kapela Trocha klidu.

Trocha Klidu je čtyřčlenná pop-rocková kapela. Založena byla v březnu 2014 a jak sami hudebníci uvádí, vznikla s vizí psát české zpěvné písničky. V březnu 2015  kapela vyhrála soutěž o předkapelu Chinaski v rámci Rockfield tour. V roce 2017 odehrála kapela turné s kapelami UDG a OVOCE. V létě téhož roku si zahráli na kultovním festivalu České a moravské hrady. V roce 2018 odjeli akustické turné s pisníčkářem Pokáčem a vyhráli soutěž o předskakování Markovi Ztracenému na jeho koncertě ,,10 let od Ztrácíš'' ve Foru Karlín.

Již tradiční zábřežský hudební festival Koule Fest naplánovali letos jeho pořadatelé na pátek třináctého listopadu, ono datum dostálo své pověsti a proto se nakonec festival přesunul ze zábřežského kulturního domu do hudebního studia TA musica, odkud ve spojení s Rádiem Haná vysílá živé online přenosy nejen známých českých, ale i regionálních kapel a interpretů.

Záznam streamu:

Ohodnoť článek

Autoři | Foto https://www.facebook.com/TrochaKlidu

Štítky kultura, živě, Trocha klidu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.