pondělí 29. dubna 2024 Robert

Nová prodejna Lidl v Obchodním domě Timpo chystá otevření ještě v lednu

Lidl otevírá v Olomouci už svou čtvrtou prodejnu. Novou pobočku lidé najdou na třídě Svornosti v obchodním domě Timpo. Zákazníci se mohou těšit na prodejní plochu o velikosti zhruba 850 metrů čtverečných. První den otevření pondělí 18. ledna je navíc spojen s podporou Mateřské školy Helsinská.

Pro zákazníky je připraven široký sortiment zboží. „Společnost Lidl se neustále snaží jít zákazníkům naproti a umožnit tak všem rychlý a pohodlný nákup našich produktů. Ke zpříjemnění nákupu je pro zákazníky také navíc připraveno Wi-Fi připojení zdarma či nabídka lahodné kávy a jiných nápojů z automatu vyrobeného speciálně pro prodejny Lidl,“ uvedl mluvčí společnosti Lidl Tomáš Myler.

Lidl počtvrté v Olomouci. Nová prodejna vznikne v obchodním domě Timpo

Mezi Olomoučany se v posledních dnech rozhořela diskuse na téma budoucnosti obchodního domu Timpo na třídě Svornosti. V polovině srpna zde totiž ukončila provoz samoobsluha Hruška i přilehlé řeznictví. Podle informací Olomoucké Drbny zde vznikne...

První den otevření nové prodejny Lidl je spojen s podporou Mateřské školy Helsinská. Mohou ji podpořit všichni zákazníci, kteří nakoupí za více než tři sta korun. Za vybrané peníze školka nakoupí venkovní herní prvky pro děti.

Prodejna bude otevřena denně od sedmi do jednadvaceti hodin, v neděli pak od osmi do jednadvaceti hodin.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Tisková zpráva | Foto Lidl.cz

Štítky lidl, timpo, otevření, leden, obchod, prodejna, nákup

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.