středa 24. dubna 2024 Jiří

Mladíci nabídli muži na ulici zprostředkování placeného sexu, ve vchodu domu ho poté zbili a okradli

Dva pachatelé ve věku 15 – 18 let si v neděli v odpoledních hodinách vyhlédli osmadvatiletého muže, kterému nabídli zprostředkování placeného sexu. Muž souhlasil. Mladíci ho poté vlákali do vchodu domu v Přerově, zbili ho a okradli o peněženku s penězi.

Incident se stal ve vchodu domu v Jungmanově ulici v Přerově. Jakmile muž vytáhl peněženku, jeden z pachatetů mu ji chtěl vytrhnout z ruky. Muž se však bránil a vznikla potyčka. Druhý útočník ho tedy začal bít pěstmi do obličeje a hlavy, vzniklým nátlakem tedy bránící se muž peněženku pustil. Při útěku dvojice mladíku vytáhli z peněženku 1 400 korun a následně ji zahodili.

"Jednalo se o dva mladé muže ve věku mezi 15 – 18 lety. Jeden byl vysoký cca 180 cm, štíhlé postavy, vlasy černé nad ušima vystříhané a sčesané na stranu. Druhý pachatel měl cca 170 cm atletickou postavu a vlasy nakrátko ostříhané. Oba měli na sobě tmavé oblečení," řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Policie celý případ vyšetřuje jako loupež. K ní došlo mezi 13:15 a 14:00 hodinou. Pokud by měl někdo z občanů informaci, která by vedla k dopadení pachatelů, nechť se obrátí na linku 158 či na kteroukoli policejní služebnu.

Čtěte více:

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.