čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Při tragické dopravní nehodě osobáku s dodávkou přišla o život seniorka

U další dnešní dopravní nehody na Přerovsku museli zasahovat záchranné složky. U Olšovce se totiž čelně střetlo osobní auto s dodávkou. Nehodu nepřežila jedenasedmdesátiletá žena.

Dispečeři záchranné služby obdrželi oznámení o nehodě o půl desáté dopoledne. Na místo ihned vyrazily dvě posádky záchranářů s lékařem a také záchranářský vrtulník.

"Před dojezdem zdravotníku prováděli laickou resuscitaci u vážně zraněné osoby další zúčastnění. Na místě zdravotníci nalezli celkem pět zraněných osob, z toho tři ve velmi vážném stavu," řekl mluvčí záchranářů Zdeněk Hošák.

Jedenasedmdesátiletou ženu museli záchranáři resuscitovat při zástavě srdeční i dechové, vzhledem k rozsáhlým zraněním však se již ženu nepodařilo zachránit. Sedmasedmdesátiletý muž byl letecky přepraven na oddělení urgentního příjmu v Olomouci s poraněním v oblasti hrudníku a zlomeniny žeber.

"Na stejné místo putoval sanitním vozidlem třetí vážně zraněný dvacetiletý muž, řidič druhého vozidla. Zdravotníci po komplexní prohlídce a zjištění zranění, vyslovili podezření na zlomeniny v obasti žeber a stehna," řekl Hošák.

Další dva dvacetiletí mladíci utrpěli lehká zranění a byli přepraveni do nemocnice v Hranicích.

Čtěte více:

Autoři | Foto ZZSOK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.