čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tip: Díky dražbě zabavených věcí si můžete levně pořídit vybavení do bytu, elektroniku i auta

PR článek

V pátek 16. září proběhne v Čekyni u Přerova dražba exekučně zabavených movitých věcí včetně velkého množství automobilů. Dražbu pořádá Exekutorský úřad Přerov JUDr. Lukáš Jíchy a dražit se bude krom 20 vozů dalších více než 800 položek. Za pozornost stojí například AUDI Q7 za vyvolávací cenu 150 000 Kč. Mimo jiné budou draženy i desítky televizorů, počítačů, fotoaparátů, zahradní techniky a dalších věci, které budou v dražbě nabízeny za třetinu tržní ceny.

Dražba movitých věcí může být vhodným způsobem, jak za levný peníz zakoupit vybavení do bytu, na chatu i domácnosti. Jednu z takových dražebních akcí pořádá Exekutorský úřad Přerov každý třetí pátek v měsíci. Ta páteční bude zahájena od desíti hodin, kdy se účastníci mohou začít registrovat. Vstupní poplatek stojí 30 korun a účastníci ještě musí zaplatiti vratnou kauci sto korun na dražební číslo.

Samotná dražba začne okolo dvanácté hodiny a protáhne se přibližně do odpoledních hodin. „Na seznamu je necelých 850 položek, což už je hraniční maximum, které se dá zvládnout za den. Na místě se budou střídat tři licitátoři, platba musí proběhnout na místě, ale účastníci nemusí čekat na konec dražby, mohou si vydražené věci vyzvednout ihned,“ oznámil tiskový mluvčí exekutorského úřadu David Tala.

Jak už bylo řečeno, bude se dražit více než osm set položek. Většinou se jedná o elektroniku, sportovní potřeby, lyže, nábytek i nářadí. Začíná se na vyvolávací ceně, která je mnohonásobně menší než cena odhadní a postupní zájemci mohou přihazovat. Vydražitel je pak povinen zaplatit na místě cenu, za kterou danou věc vydražil. Podrobný výpis dražených věcí Exekutorským úřadem Přerov můžete najít zde.

Místo dražby je v Čekyni, v areálu exekučních skladů, Zámecká ul. 230 - ve směru od Přerova na čekyňském kopci a za plastikou mamuta se dáte první odbočkou vlevo.

Čtěte více:

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.