středa 24. dubna 2024 Jiří

FOTO: Bilance dvou dopravních nehod na Jesenicku činí 170 tisíc korun

Škoda za 170 tisíc korun, tak to je bilance dvou dopravních nehod, které se odehrály první lednový víkend na Jesenicku. Naštěstí se obě dvě obešly bez zranění.

Jako první havaroval v sobotu 2. ledna šestadvacetiletý muž u obce Bělá pod Pradědem. Po osmé hodině ranní jel s vozem značky Alfa Romeo ve směru od obce Vidly. Před levotočivou zatáčkou si všiml, že je na silnici několik srn, proto začal brzdit. Na kluzké silnici však dostal smyk, projel příkopem a s vozidlem se ve svahu zaklínil o strom. Dopravní nehoda se obešla bez zranění. Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče negativní. Na vozidle vznikla škoda za 100 tisíc korun.

O den později policisté vyjížděli k dopravní nehodě do obce Ostružná. Zde se srazila dvě osobní vozidla. Dvaačtyřicetiletý muž s vozem značky Kia Sorento sjížděl po místní komunikaci kopec. Při jízdě se však nedržel pravého okraje vozovky a narazil do protijedoucího vozu značky VW Golf. Na vozidlech vznikla škoda za 70 tisíc korun. U obou řidičů byl proveden test na alkohol s negativním výsledkem. I tato dopravní nehoda se obešla bez zranění.“ uvedla mluvčí Policie ČR Tereza Neubauerová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Olomouc, Jeseník, nehoda, doprava, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.