čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Mladý řidič nedal přednost v jízdě a naboural do rozvodné skříně, plotu a stromu. Způsobil škodu za více než čtvrt milionu korun

V neděli po půl šesté večer došlo v obci Paseka k dopravní nehodě, při které se srazila dvě auta.

Dvacetiletý řidič auta značky Peugeot, který jel po silnici ve směru od Uničova na Huzovou, v křižovatce při přijíždění po vedlejší silnici s největší pravděpodobností nedal přednost v jízdě a měl ohrozit auto Renault Megane, které řídil čtyřicetiletý řidič a který jel po hlavní silnici ve směru od Rýmařova na Šternberk. Společně s ním cestovala i spolujezdkyně.

V důsledku toho došlo ke střetu levé přední části vozidla Peugeot a přední části vozidla Renault. Vozidlo Peugeot po střetu vyjelo mimo křižovatku vpravo, kde narazilo do obecní rozvodné skříně, oplocení a stromu u přilehlé nemovitosti. Při nehodě došlo ke zranění řidiče vozidla Peugeot. Alkohol byl u obou účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami. Hmotná škoda na vozidlech a uvedených předmětech je v tuto chvíli odhadována na předběžně 325 tisíc korun. Řidiči vozidla Peugeot byla uložena pokuta v příkazním řízení,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Autoři | Foto PČR

Štítky doprava, nehoda, policie, Paseka

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.