pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hledáme redaktora či redaktorku na plný úvazek!

PR článek

Olomoucká Drbna je silným regionálním online zpravodajským portálem, který měsíčně zaznamená přes půl milionu návštěv. Články na Olomoucké Drbně si za měsíc přečte bezmála dvě stě tisíc unikátních uživatelů. Olomoucká Drbna rozšiřuje redakci a nabízí příležitost novým redaktorům a redaktorkám.

PSALI JSME: Olomoucká Drbna hlásí v letních měsících rekordní čísla, už má přes půl milionu návštěv měsíčně

Redakce Olomoucké Drbny sídlí v příjemném prostředí coworkingového centra Vault42 v Koželužské ulici v Olomouci, to je hned pod hostelem Long Story Short. Ve Vaultu potkáš kromě redaktorů Olomoucké Drbny lidi na volné noze, kteří pracují na svých projektech, občas se tu mihne nějaký ten pes a dobrá káva u nás teče proudem.

Práce redaktora nebo redaktorky je vhodná pro absolventy žurnalistiky ale také pro lidi, kteří umí psát, vyznají se v novinářském řemesle a mají smysl pro zodpovědnost.

Z velké části se zaměřujeme na informování čtenářů o aktuálním dění v celém Olomouckém kraji. Kromě ryzího zpravodajství se však věnujeme i realizaci reportáží, rozhovorů nebo blogů. A teď ta důležitá část. Kreativitě se u nás meze rozhodně nekladou. Není nic jednoduššího, než přijít s vlastním nápadem a říct nám, o čem bys u nás chtěl nebo chtěla psát. Tady je pár příkladů.

(NE)OBYČEJNÍ: Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo, říká olomoucký bezdomovec Kenny

Den s kapucínem: Lidi dneska nemá kdo poslouchat. Osobní vztahy jsou nejdůležitější

OLOMOUCKÝ ZÁPESNÍK #1: Jak jsem získal policejního psa

K článkům v online médiu patří fotky. Jestli umíš fotit, jsi oproti ostatním zájemcům trochu ve výhodě, ale pokud jsou pro tebe pojmy jako clona, expozice a ISO španělskou vesnicí, nemusíš se ničeho bát. Základní práci s foťákem tě naučíme.

Důležitá je hlavně chuť do práce. Jestli se chceš o práci u Olomoucké Drbny dozvědět víc, vyplň formulář a pošli nám svůj životopis s fotkou. Těšíme se na tebe.

Pokud chceš pracovat pro Olomouckou Drbnu, vyplň následující formulář

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Foto

Štítky redakce, rozšiřování, nábor, redaktor, redaktorka, volná pozice, Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.