sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Řidič srazil chodkyni na přechodu ve Wolkerově ulici, policie hledá svědky

Devětašedesátiletý řidič měl v pondělí po poledni srazit mladou ženu, která se zraněním skončila v péči záchranné služby. Policie vyzývá svědky události, aby poskytli svědectví a pomohli tak k řádnému objasnění nehody.

Nehoda se měla stát v pondělí 2. září 2019 v jednu hodinu odpoledne na ulici Wolkerova v Olomouci. „Střetlo se zde osobní vozidlo Mercedes, které řídil devětašedesátiletý řidič s jednadvacetiletou chodkyní, která měla vstoupit do vozovky bez toho, aby se řádně přesvědčila, zda může vozovku přejít,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Žena měla údajně dobíhat na tramvaj a při tom narazit do pravého předního blatníku vozidla Mercedes, které jelo z levé strany. Po střetu upadla chodkyně na zem a utrpěla zranění, s nímž skončila v péči zdravotnické záchranné služby. Alkohol byl u obou účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami.  

Svědci, kteří nehodu viděli a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu řádnému objasnění a zjištění příčin nehody, ať prosím, kontaktují policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, na tel. 974 766 251, 974 466 589, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158,“ vyzývá veřejnost Urbánková. 

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, svědci, policie, doprava

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.