pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Na jižní se srazila tři auta. Osmnáctiletá řidička zezadu vytlačila svým autem vozidlo před ní do protisměru

V křižovatce ulic Jižní a Klostermannova v Olomouci došlo v úterý 10. září v odpoledních hodinách k dopravní nehodě celkem tři vozidel. Podle prvotního šetření policie nehodu zavinila osmnáctiletá řidička. Při nehodě došlo ke zranění starší řidičky.

„Jak z prvotního šetření vyplývá, osmnáctiletá řidička vozidla Peugeot, která jela po ulici Jižní, ve směru od ulice Zolova směrem k ulici Slavonínská, měla v křižovatce s ulicí Klostermannova z prozatím přesně nezjištěných příčin najet zezadu do vozidla Toyota Yaris, řízeného dvaašedesátiletou řidičkou, která měla v křižovatce odbočovat vlevo, směrem na ulici Klostermannova. Vozidlo Toyota Yaris bylo vrženo vpřed, na vozidlo Škoda Felicia, za jehož volantem seděl třiatřicetiletý řidič, který jel v protisměrném jízdním pruhu. Následkem uvedeného došlo k čelnímu střetu vozidel Toyota Yaris a Škoda Felicia. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky vozidla Toyota Yaris, která skončila v péči zdravotnické záchranné služby," řekla mluvčí policie Irena Urbánková.

 Alkohol byl u všech účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami. Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 135 000 korun. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako to, co nehodě předcházelo a celý její průběh, jsou nadále v šetření.

 

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, Jižní, Klostermannova, Olomouc, zranění, doprava

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.