středa 1. května 2024 Svátek práce

Na Olomoucku zemřel motorkář. Svým zraněním po nárazu do stromu podlehl

U Bílé Lhoty na Olomoucku zemřel šestačtyřicetiletý motorkář. Podle policie sjel ze silnice a narazil do stromu. Svým zraněním podlehl na místě. Nehoda se stala v neděli večer, informovala dnes olomoucká policejní mluvčí Irena Urbánková. Za poslední týden šlo v Olomouckém kraji o druhou smrtelnou nehodu motorkáře a celkově třetí tragickou nehodu.

„Šestačtyřicetiletý motorkář jedoucí na motocyklu Honda od obce Bílá Lhota směrem k obci Měrotín měl při průjezdu levotočivou zatáčkou z prozatím přesně nezjištěných příčin vyjet vpravo, mimo komunikaci, kde sjel ze srázu a narazil do stromu. Při nehodě utrpěl velmi vážná zranění, kterým, bohužel, na místě podlehl," uvedla policejní mluvčí.

Škoda na motocyklu je odhadována na předběžně 70 tisíc korun. Havarovaný stroj bude podroben znaleckému zkoumání. Přesné příčiny nehody policie i nadále vyšetřuje, doplnila policejní mluvčí.

PSALI JSME: Motorkář dostal v zatáčce smyk a narazil do svodidel. Na místě zemřel

O týden dříve zemřel motorkář také na Šumpersku. Tragická nehoda se stala mezi Loučnou nad Desnou a Červenohorským sedlem. Řidič při projíždění zatáčky nezvládl podle policie řízení a narazil do svodidel, nezletilý spolujezdec skončil se zraněním v nemocnici. Tragická nehoda se stala v kraji také v pátek, kdy nedaleko Přerova zemřel osmadvacetiletý řidič osobního auta. S autem vyjel ze silnice a vůz se převrátil na střechu.

Autoři | Foto PČR

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Olomoucko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.