pátek 26. dubna 2024 Oto

Motorkář dostal v zatáčce smyk a narazil do svodidel. Na místě zemřel

Včera kolem šestnácté hodiny došlo k vážné dopravní nehodě, a to na silnicí mezi Loučnou nad Desnou a Červenohorským sedlem.

Motocykl Yamaha s dvoučlennou osádkou, který jel ve směru od Loučné nad Desnou, se dostal při projíždění levotočivé zatáčky z prozatím přesně nezjištěných příčin smyk a narazil do svodidel vpravo. Čtyřiačtyřicetiletý řidič při nehodě bohužel utrpěl zranění, která byla neslučitelná se životem a na místě zemřel. Jeho nezletilý spolujezdec skončil se zraněním  v péči zdravotníků.

Přesně příčiny nehody, jeji okolnosti a souvislosti, stejně jako to, co nehodě předcházelo a celý její průběh, stejně jako výše vzniklé škody,  jsou v šetření. Po dobu šetření nehody a odstraňování jejich následků byl provoz řízen kyvadlově,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

„Veškeré příčiny, okolnosti a souvislosti, za nichž k této tragické havárii došlo, jsou předmětem dalšího šetření policistů. Při nehodě vznikla škoda za předběžně 65 tisíc korun,“ pověděla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Autoři | Foto PČR

Štítky smrt, doprava, nehoda, motorkář, policie

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.