pátek 26. dubna 2024 Oto

VÍKEND PODLE DRBNY: Veggie Vánoce, opera i veřejné bruslení

Víkend je tu a my pro vás máme tipy na to, kam si vyrazit. Na své si přijdou fanoušci sportu, ale i milovníci filmů nebo dobrého jídla. Podívejte se do přehledu, který vám Drbna přináší a vyberte si svého favorita na nadcházející víkend.

Pátek

HC Olomouc – Oceláři Třinec

V šest hodin večer se olomoučtí hokejisté představí doma v rámci 23. kola hokejové extraligy. HC Olomouc přivítá třinecké Oceláře.

Imperial Pod v Sámošce: Film Aréna

V sedm hodin večer odstartuje v cowornkigovém centru Vault42 v Olomouci Imperial Pod v Sámošce: Film Aréna, Vault 42. Podruhé se sejde drsná parta filmových školometů a jen ten nejlepší a nejpřipravenější z nich může vyhrát. Vystupující navíc podpoří opuštěné pejsky z psího domova Zastavme utrpení.

Sobota

Veggie Vánoce

V devět hodin dopoledne startují Olomoucké Veggie Vánoce. Akce je určená pro všechny, kteří rádi jedí, pijí i nakupují s ohledem na etické zásady.

P. Glass: Achnaton

Za nejlepšími operními představeními už nemusíte cestovat tisíce kilometrů daleko. Díky přímým přenosům z Metropolitní opery v New Yorku si vychutnáte špičkové inscenace v příjemném prostředí olomouckého kina Metropol. V sobotu v 18:45 je na programu opera Achnaton.

Neděle

Šťastné a chlupaté

“Ať je každé pes aj letos o Vánocách Šťastné a chlupaté” – tak zní letos hanácky laděné motto již 4. ročníku stejnojmenné materiální sbírky pro opuštěné psy, kterou organizují dobrovolníci z Olomouce. Sbírka bude probíhat od 1. do 20. prosince 2019 prostřednictvím sběrných míst v centru Olomouce a výtěžkem tentokrát pomůže Psímu domovu v Žerotíně u Olomouce.

Veřejné bruslení

V neděli si můžete veřejné bruslení na ploše olomouckého zimního stadionu užít hned dvakrát, a to v 10:15 a v 16:30.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com, kinometropol.cz

Štítky víkend, kultura, události, akce, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.