pátek 17. května 2024 Aneta

Provoz na D46 ve směru na Olomouc zkomplikuje oprava povrchu

Provoz na dálnici D46 u Prostějova příští týden na dva dny zkomplikuje oprava jejího povrchu, kvůli které jsou naplánovány uzavírky pravého jízdního pruhu ve směru na Olomouc. Řidiči místem oprav musí jezdit se zvýšenou opatrností. Řekl to Miroslav Mazal z Ředitelství silnic a dálnic.

Oprava povrchu dálnice D46 mezi Prostějovem a obcí Vranovice-Kelčice bude zahájena příští týden v pondělí a potrvá do úterý. "S ohledem na povětrnostní podmínky bude probíhat pokládka nového povrchu v poškozených částech pravého pruhu ve směru na Olomouc, a to mezi kilometry 23,567 a 27,304," uvedl Mazal.

Řidiči musí v tomto úseku po oba dny počítat se značenými uzavírkami pravého jízdního pruhu, a to vždy v místech opravy. "Levý pruh zůstane volně průjezdný. Prosíme všechny řidiče o respektování dopravního značení," dodal Mazal.

ŘSD v červenci plánuje na Prostějovsku zahájení zhruba roční postupné opravy povrchu dálnice D46 v úseku mezi Žešovem a hranicí Olomouckého kraje, kvůli které bude na této důležité silniční komunikaci omezen provoz.

Autoři | Foto mdcr.cz

Štítky ČR, doprava, stavby, Prostějovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.