úterý 30. dubna 2024 Blahoslav

FOTO: Olomoucký vánoční stromeček se na zkoušku rozsvítil. Podívejte se, jak letos vypadá

Ačkoliv je rozsvícení vánočního stromečku na olomouckém Horním náměstí avizováno až na první adventní neděli, už ve středu 25. listopadu se kolemjdoucím občanům naskytla příležitost vidět jej v plném nasvícení. Právě ve středu odpoledne totiž pracovníci na dvou vysokozdvižných plošinách stromeček zdobili.

FOTO/VIDEO: Na olomouckém Horním náměstí již stojí vánoční stromeček. Jak se vám líbí?

Olomoucké Horní náměstí zdobí od nedělního dopoledne vánoční stromeček. V období adventu a Vánoc bude největší náměstí ve městě tentokrát zdobit stříbrný smrk z Postřelmova.

Oficiální rozsvícení vánočního stromečku letos město zrušilo. Stejně tak i tradiční vyhlášení jména stromu. Olomoučané si tak stříbrný smrk z Postřelmova budou muset prohlédnout bez doprovodného programu, který v jiných letech neodmyslitelně patří k atmosféře vánočních trhů. Poprvé bude stromeček svítit během první adventní neděle 29. listopadu.

Některá města v kraji připravují přenosy z rozsvícení vánočních stromů. Olomouc video neplánuje

Videopřenosy nebo obrazové záznamy z rozsvícení vánočních stromů na náměstích připravují letos kvůli pandemii koronaviru některá města v Olomouckém kraji. Zatímco v předchozích letech byla vánočně vyzdobená náměstí při rozsvěcování stromů...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.