pátek 3. května 2024 Alexej

Soutěžte s čtvrtou hvězdou, vybízí ke zdravému životnímu stylu

U Androva stadionu se objevila již čtvrtá hvězda. Její jméno zní hvězda Zdraví. Mrzí jí omezení sportu a jak momentálně trpí péče o naše zdraví. Proto přináší exkluzivní soutěž na podporu zdravého životního stylu.

Ve středu převzala vládu další hvězda, v pořadí již čtvrtá. Vybrala si místo, které žije sportovní atmosférou. Navštívila fotbalový klub SK Sigma Olomouc. „Tento rok sportu vůbec nepřál. Myslím, že jsme i trochu zlenivěli a přestali se hýbat. Bohužel nám zakázali kolektivní sporty a my jsme tak mohli jen vzpomínat na to jaké to je, když si jdeme zacvičit do fitka, zajezdit na spinning, zahrát si s klukama v hale fotbal a tak dále.“ 

Spolu s poselstvím přinesla i soutěž o perfektní vánoční dárek, kurz vaření s Romanem Paulusem. Vyfoťte se spolu s ní nebo jakoukoli její sestrou a pošlete fotku do komentářů pod příspěvek na facebookovém profilu Rozsviťme hvězdu  či na Instagramu s hashtagem #rozsvitmehvezdu. 16.12. proběhne losování, kdy jeden z vás vyhraje kurz vaření skvělých zdravých pokrmů. 

Před vchodem olomoucké ZOO se na znamení přátelství k lidem, zvířatům a přírodě rozsvítila hvězda

Poslední listopadový den se před vchodem do olomoucké ZOO stal zázrak. Z ničeho nic tam přistála hvězda. Říká si hvězda Přátelství. Bylo jí smutno z toho, že před rokem ZOO ublížila vichřice a letos koronavirus připravil zoologickou zahradu o...

Naše zdraví je to nejcennější, co máme. Tímto splním své poselství i já a budu moci předat vládu mé páté sestře.“ Kde přistanou poslední dvě kouzelné hvězdy zůstává záhadou. Sledujte jejich příběh na Facebooku nebo Instagramu spolu s Olomouckou Drbnou.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Petr Hlávka

Štítky Olomouc, hvězda, Vánoce, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.