pátek 3. května 2024 Alexej

Řidič kličkoval na silnici zleva doprava, skončil v plotu. Strážníci mu naměřili téměř dvě promile

V pondělí odpoledne vyjížděli přerovští strážníci k dopravní nehodě, která se stala na objízdné trase kolem chemičky. Řidič tam skončil v drátěném plotě, byl opilý.

„Pondělí odpoledne, objízdná trasa kolem chemičky, spousta řidičů, z jedné strany betonový plot, z druhé strany drátěný a do toho si to černá oktávka šněruje zleva doprava. Nakonec to řidič nezvládl a vpálil to mimo silnici. To už stálá služba přijímala telefonní oznámení a vysílala na místo nejbližší hlídku," popsal úvod případů Miroslav Komínek, zástupce ředitele Městské policie v Přerově.

Když strážníci dorazili na místo, zjevně opilý řidič se snažil z místa nehody odjet. Pomáhali mu k tomu i svědkové nehody, kteří mu pomáhali vymotat z kol pletivo a vytlačit ho na silnici, aby mohl jet dál. „Při rallye je to běžné, nicméně u dopravní nehody poněkud netypické. Strážníci z pochopitelných důvodů řidiči v odjezdu zabránili. Důvod proč řidič kličkoval, byl nicméně prozaický – téměř dvě promile alkoholu v dechu. Strážníci muže pro podezření ze spáchání trestného činu omezili na osobní svobodě a předali přivolané hlídce republikové policie," dodal Komínek.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Městská policie Přerov

Štítky doprava, alkohol, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.