sobota 4. května 2024 Květoslav

Ženě utekli psi a způsobili dvě dopravní nehody, domů se už nevrátili

Hned dvě dopravní nehody mají na svědomí psi, kteří utekli své majitelce. Když vyběhli z příkopu na silnici, skočili přímo pod kola jedoucích aut, která neměla šanci zabrzdit. Žádnému z řidičů se nic nestalo, psi uhynuli krátce po sobě.

K nehodám došlo ve středu ráno v obci Beňov na Olomoucku. „Třiačtyřicetiletému řidiči Opelu Vectra, jedoucímu mírnou levotočivou zatáčkou směrem k obci Čechy, při jízdě do cesty z pravého příkopu náhle vyběhli dva psi. Ani přes prudké brzdění se řidiči střetu nepodařilo zabránit a jednoho psa srazil,” popsal situaci policejní mluvčí František Kořínek. Druhý pes dál pokračoval v běhu do protisměrného jízdního pruhu. „Tam byl sražen Škodu Octavií, jejíž čtyřiačtyřicetiletý řidič se prudkým brzděním střetu pokoušel zabránit. Ani jemu se to však nepodařilo,” řekl mluvčí. Oba psi na místě uhynuli, lidé se obešli bez zranění.  

„Provedeným šetřením byla vypátrána devětačtyřicetiletá majitelka zvířat, podle které jí psi utekli toho rána a nepodařilo se jí je včas najít,” doplnil mluvčí. Škoda na autech je prozatím odhadnuta na pětatřicet tisíc korun. Alkohol byl u obou řidičů vyloučen.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie Šumperk

Štítky krimi, nehoda, Přerovsko, psi, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.