pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Opilec neprávněně vnikl do sklepa domu. Suterén znečistil a chodil obnažený

V neděli 17. ledna po osmnácté hodině přijali policisté oznámení o zjevně opilém muži, který se má pohybovat kolem panelových domů v ulici Trávník v Přerově. Při tom měl muž „vyřvávat a nadávat“ lidem, kteří chodí okolo. Na místo vyslaní strážníci u dvaadvacetiletého muže dechovou zkouškou změřili hodnotu 2,4 promile alkoholu v dechu. Protože s mužem nebyla rozumná řeč a jeho chování vyvolávalo obavu, že bude v protiprávním jednání pokračovat, umístili ho policisté k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice. Následující den policisté přijali oznámení předsedkyně správy domu, u kterého byl muž zajištěn.

Oznamovatelka policistům sdělila, že do suterénu domu v neděli kolem sedmnácté hodiny neoprávněně vnikl jí neznámý mladý muž, který podlahu sklepa znečistil močí a pivem a zanechal zde pivní sklenice. Dle kamerového záznamu se zde měl navíc pohybovat obnažený od pasu dolů, naštětí bez přítomnosti dalších osob.

Zda se jedná o stejného muže jako v případě prvního oznámení, je předmětem dalšího policejního šetření. V případě, že se toto podezření prokáže, bude mít podezřelý kromě pobytu na záchytce zkušenost také s komisí pro projednávání přestupků, kam bude věc pro podezření z přestupku proti občanskému soužití postoupena k dořešení.“ uvedl policejní mluvčí František Kořínek..

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Přerov, opilec, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.