čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Opilý vozíčkář opakovaně přepadával z chodníku do vozovky, po hodině byl převezen do nemocnice

Hned několik oznámení od různých lidí přišlo ve sváteční pondělí na linku Městské policie v Přerově. Všechny informace měly jedno společné – vozíčkáře, který není schopen jet po chodníku, a opakovaně končí převrácený ve vozovce.

„Na místo vyjela motohlídka, která následně zjistila muže na vozíku, který byl v podroušeném stavu a popojížděl po chodníku. Ne vždy mu tento manévr vyšel a pak končil na vozovce. Muž nebyl zraněný a trval na tom, že nepotřebuje žádnou pomoc," řekl zástupce ředitele Městské policie v Přerově, Miroslav Komínek.

Strážníci po poučili o dodržování silničního provozu a předali informaci obluze kamerového systému, aby muže dál kontrolovala. Muž popojížděl po chodníku ještě přibližně hodinu, než zase skončil ve vozovce.

„To už na místo opět vyjížděla motohlídka a rozezvučel se telefon tísňové linky. Ačkoliv podnapilý muž nebyl zraněn a trval na tom, že bude pokračovat v jízdě, přijela na místo sanitka přivolaná svědky a muže odvezla na prohlídku do nemocnice," dodal Komínek.

Jelikož se muž i při převozu do nemocnice choval agresivně, museli strážníci dělat záchranářům bezpečnostní doprovod.

Čtěte více:

Autoři | Foto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.