pondělí 29. dubna 2024 Robert

FOTO: Opilý řidič se zákazem řízení vjel do venkovního posezení

V úterý před polednem došlo v ulici Na Splávku v Prostějově Domamyslicích k dopravní nehodě. Řidič osobního automobilu Škoda Octavia z dosud nezjištěných příčin nezvládl řízení a vjel vpravo mimo komunikaci.

„Šestačtyřicetiletý řidič z dosud přesně nezjištěných příčin nezvládl řízení a vyjel vpravo mimo komunikaci. Poté vyjel zpět na silnici, tu přejel a vyjel vlevo, kde porazil dopravní značku, opět přejel přes komunikaci a přes živý plot vjel do letní zahrádky restaurace. Tam porazil několik lavic a slunečník," sdělil policejní mluvčí, František Kořínek.

Muž byl zjevně opilý a nebyl schopen podrobit se dechové zkoušce, proto bylo nařízeno vyšetření s odběrem biologického materiálu. Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. Škoda byla vyčíslena předběžně na 100 tisíc korun.

„Muž, který si již poněkolikáté odpykává trest zákazu řízení motorových vozidel je v tuto chvíli podezřelý z několika dopravních přestupků a trestných činů. Právní kvalifikace se bude ještě upřesňovat," doplnil František Kořínek

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, doprava, opilost, zákaz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.