pondělí 6. května 2024 Radoslav

Při nehodě osobních aut se zranilo pět lidí. Musely zasahovat všechny složky IZS

Včera krátce před druhou hodinou odpoledne se mezi obcemi Mohelnice a Stavenice střetla dvě osobní auta. Jeden z řidičů nedal přednost v jízdě a při nehodě, jejíž škoda je předběžně vyčíslena na sto tisíc korun, se zranilo celkem pět lidí. Okolnosti případu vyšetřuje policie.

V úterý 28. července odpoledne se na silnici II/444 v úseku mezi Mohelnicí a obcí Stavenice srazila dvě auta, když řidič Fabie nedal přednost v jízdě řidičce Mazdy, která jela po hlavní silnici od Mohelnice. U dopravní nehody, při které se zranili oba řidiči a další tři cestující, musely zasahovat všechny složky integrovaného záchranného systému (IZS) a všichni zranění skončili v přilehlých nemocnicích. 

„Oba řidiči se podrobili dechovým zkouškám, které vyloučily, že by řídili pod vlivem alkoholu,“ říká k případu policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová. Škoda je podle předběžného odhadu vyčíslena na sto tisíc korun. „Veškerými okolnostmi a souvislostmi, za nichž k předmětné dopravní nehodě došlo, se nadále zabýváme,“ doplňuje Vybíhalová. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, doprava, auto, zranění, IZS, Mohelnice, Šumperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.