sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

FOTO: Dopravní nehoda na hlavním průtahu si vyžádala tři zraněné osoby, škoda je 200 tisíc korun

Včera ve večerních hodinách se stala dopravní nehoda na hlavním průtahu v Šumperku, která si vyžádala tři zraněné osoby a způsobila škodu 200 tisíc korun. Všechny zraněné přepravili záchranáři do nemocnice. Okolnostmi a příčinami dopravní nehody se v současné době stále zabývá policie. 

Dopravní nehoda se stala v křižovatce ulic Jesenická a Žerotínova. „Podle prvotních informací se v uvedené křižovatce střel mladý řidič Passatu jedoucí ve směru od Dolních Studének a mající v úmyslu odbočit vlevo na Bludov, s protijedoucím řidičem vozu BMW, který projížděl křižovatkou v přímém směru ve směru z centra města na Dolní Studénky. Došlo ke střetu předních částí obou vozidel, při kterém se zranili oba řidiči, ale také další cestující ve voze BMW,“ uvedla k dopravní nehodě tisková mluvčí policie Jiřina Vybíhalová. 

Všechny tři zraněné osoby odvezla posádka záchranářů k dalšímu ošetření do nemocnice. Na místě zasahovali i hasiči, kteří se postarali o zajištění havarovaných vozidel a následný úklid komunikace. Policie se dále zabývá vyšetřováním všech okolností a příčinami dopravní nehody. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky Nehoda, dopravní nehoda, Šumperk, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.