sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Nehoda tří osobních vozidel v Šumperku ve směru na Bludov. Dva zranění

Dnes, krátce před devátou hodinou ráno, na lince tísňového volání přijala šumperská policie informaci o dopravní nehodě tří vozidel. Zranili se při ní dva lidé.

Došlo k ní na silnici I/11 v Šumperku, a to na výjezdu z města ve směru na Bludov. Podle prvotních informací tam mladý řidič s vozem značky Hyundai jedoucí od Bludova pravděpodobně v důsledku únavy přejel do protisměru, kde se bočně střetl s protijedoucím vozem značky Peugeot Partner a dále narazil do protijedoucího vozu Renault Trafik, ve kterém cestovali dva lidé. Ti se při nehodě zranili a přivolaní záchranáři je přepravili k dalšímu ošetření do nemocnice.

Vzhledem k tomu, že zúčastněná vozidla zablokovala v podstatě celou komunikaci, museli policisté silnici ve směru na Bludov na více než hodinu uzavřít a odklonit provoz přes Dolní Studénky a Sudkov. K plnému obnovení provozu došlo ve čtvrt na jedenáct. „Veškerými okolnostmi a souvislostmi, za kterých k této dopravní nehodě došlo, se nadále zabýváme.“ říká Jiřina Vybíhalová, mluvčí policie ČR.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Šumperk, doprava, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.