pátek 26. dubna 2024 Oto

Mobilní aplikace na balení žen od českých vývojářů bourá rekordy

Brněnský tým kreativců vypustil na trh aplikaci Becomme, která pomáhá osamělým a stydlivým mužům s oslovováním žen. Aplikace je dostupná pro iOS a Android od 10. února a na Slovensku již obsadila přední příčky žebříčků nejstahovanějších aplikací.

Někteří z mužů mohou mít problémy s oslovením něžnějšího pohlaví. Právě kvůli tomu se rozhodl tým složený ze dvou Čechů a dvou Slováků vytvořit aplikaci, který v takové situace pomůže. Výsledkem jejich několikaleté práce je aplikace Becomme, která zvyšuje mužům sebevědomí, radí jim témata ke konverzaci a to vše situuje do různého prostředí. Aplikace obsahuje více než 700 způsobů pro první oslovení ženy, přes 100 otázek na rande a desítky teoretických článků. Nechybí ani reálné konverzace doplněné o zkušenosti.

Aplikace je na trhu necelý týden a na Slovensku se již objevila na druhém místě nejstahovanějších aplikací. Předběhla tak v počtu stažení i takové giganty jako je Facebook, Twitter, Tinder nebo Instagram. Velkou výhodou je, že uživatelé Becomme nenarazí na žádnou reklamu a za její stáhnutí nemusí vůbec nic platit. Na trhu neexistuje podobná aplikace, je tedy první svého druhu.

O aplikaci

Aplikace Becomme je rozdělena do tří kategorií podle situací – na rande, venku nebo online. V kategoriích poté uživatelé naleznou celkem třináct oblastí, kde může muž potkat a oslovit ženu. Obsahuje více než sedm set praktických hlášek a vět, které pomohou v řadě situací. Je tedy permanentním pomocníkem pro takové muže, kteří potkávají ženy, jež by chtěli oslovit, ale nemají dostatečnou odvahu nebo nápad, jak začít.

Praktický i teoretický obsah je dílem Michala Kopeckého, nejúspěšnějšího poradce v oblasti pick-upingu, tedy oblasti, jak svést ženu.

Becomme je zdarma dostupná na Google Play, Appstore a na oficiálních webových stránkách aplikace www.becommeapp.com. V České republice a na Slovensku neexistuje srovnatelná aplikace s takovým množstvím informací a rozsahem. O velkém úspěchu hovoří také hodnocení dosavadních uživatelů, kteří dali aplikaci více jak 4 hvězdičky.

Čtěte více:

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.