čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Firma Senior Flexonics nabírá nové zaměstnance. Láká na přátelské prostředí a množství benefitů

PR článek

Jediná pobočka nadnárodní firmy Senior Flexonics v České republice se nachází v olomoucké průmyslové zóně Keplerova v Holicích. Vyrábí nejen ocelové trubky do motorů značek jako je třeba Volvo, Volkswagen, Bentley nebo Jaguar. Uchazeči se mohou hlásit pomocí přiloženého formuláře, ať už na pozici operátora nebo do administrativy.

Senior Flexonics Czech s.r.o. konstruuje, vyrábí a prodává ocelové trubky do chladících systémů motorů, je světovým leadrem ve vývoji technologicky vyspělých komponentů a systémů pro letecký, automobilový a energetický průmysl. V Olomouci firma působí od roku 2001 a za patnáct let získala řadu ocenění, podle hodnocení od Dun&Bradstreet se dostala do skupiny 2% nejlepších firem v České a Slovenské republice. V poslední době se stala Zaměstnavatelem regionu 2016 jako nejlepší progresivní zaměstnavatel nebo obdržela první místo v Štice Olomouckého kraje.

Sama jsem měla možnost si výrobní halu i kanceláře projít a poznat místní pohodu. Průvodcem se mi stal provozní ředitel Václav Štefan, který pracuje ve firmě už od jejího začátku. Pracovní atmosféru popisuje jako velmi pohodovou a rodinnou. Kateřina Žáková z personálního oddělení s jeho názorem souhlasí a dodává: „Pracovní prostředí je velmi čisté, dbáme na bezpečnost zaměstnanců a jejich vzdělávání.“ Senior Flexonics je nadnárodní firma, jejich úředním jazykem je angličtina, proto je od uchazečů na administrativní pozice očekávaná určitá znalost této řeči.

V hale se to však mísí češtinou a veselým smíchem. Každý, koho jsem poprosila o fotku, bez váhání na chvíli zapózoval, a pak se hned vrátil k práci. Společnost Senior Flexonics ale nenabízí pouze pozice operátora výroby.

Nabízené volné pozice:

  • Inženýr kvality
  • Operátor
  • Projektový inženýr
  • Nástrojař

Firma může novým zaměstnancům nabídnout dotované stravování, jazykové a odborné vzdělávání, vitamínové balíčky, sportovní akce, vánoční večírky nebo očkování. Na oplátku požadují minimálně technické znalosti a dovednosti v průmyslovém oboru, praxe je výhodou. Administrativní práce může zahrnovat cestování, větší zodpovědnost a také vyšší platové ohodnocení, které se bude odvíjet od vzdělání, praxe a dalších zkušeností. Potencionální uchazeče může ještě navnadit vyjádření samotných zaměstnanců: „V zaměstnání pro mě vždy byl důležitý kolektiv a dobré pracovní vztahy s kolegy i nadřízenými, což jsem tady našla. Vyhovuje mi, že na svém pracovišti střídám různé činnosti a tím je pro mě práce pestrá a zajímavá,“ prohlašuje o své pozici operátorka Eva. 

Business Development Director Martin to vidí podobně: „Společnost Senior Flexonics bych doporučil, protože se jedná o velkou, silnou a stabilní mezinárodní společnost. Navíc je tady příležitost pro každého zaměstnance uplatnit své schopnosti a realizovat své představy a sny.“ 

"Senior Flexonics je nadnárodní firma operující ve čtrnácti zemích světa. V současnosti u nás v Olomouci pracuje přibližně 285 zaměstnanců. Začátkem příštího roku plánujeme rozšířit výrobní prostory, protože se už naplnila kapacita dosavadní haly. Všechna stavební povolení máme v pořádku, zbývá jen odsouhlasení nejužšího vedení," přibližuje budoucnost olomoucké pobočky Kateřina Žáková.

Pokud vás tato firma a její nabídka pracovních pozic oslovila, vyplňte přiložený dotazník nebo se obraťte na Kateřinu Žákovou, vedoucí personálního oddělení, na e-mailu kzakova@seniorflexonics.cz, telefonu +420 585 151 182, mobil +420 724 034 619.

Více o firmě a nabízených pozicích na jejich stránkách

Chcete pracovat ve společnosti Senior Flexonics? O jakou pozici máte zájem? Vyplňte krátký dotazník

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.