neděle 19. května 2024 Ivo

Doprava

AKTUÁLNĚ: Všechny sypače na Olomoucku jsou v terénu. Silnice Olomouckého kraje jsou pod sněhem

Rozbředlý nebo ujetý sníh dnes ráno pokrývá většinu silnic v Olomouckém kraji, který v noci zasáhly sněhové přeháňky. V regionu stále hustě sněží. Všechny silnice jsou zatím sjízdné. Řidiči by měli jezdit se zvýšenou opatrností. Vyplývá to z...

Řidič nedal v Mohelnici přednost autu na hlavní silnici. Při nehodě se zranila spolujezdkyně

V pátek 4. ledna po čtvrté hodině odpoledne došlo na ulici Třebovské v Mohelnici, na křižovatce na Olomouc k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. Při střetu se zranila spojujezdkyně v jednom z nich.

Řidič vyjel ze zasněžené, kluzké silnice a skončil v příkopu. Vznikla škoda za 200 tisíc korun

Nepřizpůsobení rychlosti aktuálním povětrnostním podmínkám a stavu silnice se v sobotu po páté hodině ráno v Kopřivné nevyplatilo řidiči vozu Audi Q5.

Při srážce tří aut byla zraněna seniorka a nezletilá dívenka. Jedno z aut narazilo do stromu

V ulici Šlechtitelů v Olomouci došlo v pátek po patnácté hodině k dopravní nehodě. Na místě se srazila tři auta a došlo ke zranění dvou osob.

V žilách opilého cyklisty proudily téměř dvě promile alkoholu. Zbytek cesty musel dojít po svých

Cyklistu, který se řádně posilnil alkoholem, zastavili v sobotu večer policisté na stezce pro chodce u Víceměřic. Měl v sobě téměř dvě promile.

Muž z Olomouce mluvil do řízení ženě, vysadila ho sto kilometrů od domova. Nakonec po něm pátrala policie

Velmi nezvyklou situaci museli řešit policisté z Pardubického kraje, kterou způsobil pár z Olomouce. Žena totiž při cestě z návštěvy vysadila muže z auta 100 kilometrů od domova poté, co jí mluvil do řízení.

Silné sněžení dnes ráno komplikuje dopravu v Olomouckém kraji

Dopravu v Olomouckém kraji komplikuje dnes ráno místy silné sněžení, které snižuje dohlednost. Silnice v nižších polohách pokrývá převážně rozbředlý sníh, sjízdné jsou se zvýšenou opatrností.

Mezi Šternberkem a Olomoucí došlo dnes ráno k nehodě. Řidič čelně narazil do stromu

Provoz na silnici mezi Olomoucí a Šternberkem dnes ráno komplikovala nehoda osobního auta. Řidič pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy podmínkám a sjel do příkopy, kde svým Renaultem čelně narazil do stromu.

Dnes před půl šestou ráno došlo k nehodě cisterny s mlékem na 281. kilometru dálnice D35 ve směru od Ostravy na Olomouc na sjezdu na Přáslavice. Sjezd zůstává uzavřený, na místě zasahují hasiči.

Žena podcenila jízdu po ujetém sněhu a dostala smyk. Škodovka skončila na střeše v blízkém lese

Dopravní nehoda se stala včera před polednem mezi obcemi Chropyně a Kojetín. Žena jedoucí autem značky Škoda Octavia nepřizpůsobila rychlost stavu a povaze silnice, na které ležel ujetý sníh.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.