neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Doprava

Řidič na Hraniční v Olomouci srazil chodce a ujel, policie žádá o pomoc

Policisté dopravního inspektorátu v Olomouci se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po řidiči, který způsobil ve středu v 19:25 nehodu na křižovatce ulic Hraniční a Čajkovského, při níž byl lehce zraněn chodec.

PŘEHLED: Uzavírka mostu na Masarykově třídě se blíží. Jaké změny nás čekají v hromadné dopravě?

Od pondělí 2. března čekají Olomoučany velké změny, co se dopravy týče. Zavře se totiž most na Masarykově ulici a s ním důležitá dopravní tepna v podobě Masarykovy třídy. Jaké změny nás čekají v městské hromadné dopravě?

V Olomouci probíhala kontrola řidičů autobusů

Ve středu 19. února od časných ranních hodin probíhala v Olomouci kontrola řidičů linkových autobusů a autobusů MHD.

AKTUÁLNĚ: U Avionu se střetlo osobní auto s cyklistou

Na křižovatce ulic Neředínská a tř. Míru došlo k dopravní nehodě. Podle očitých svědků řidič osobního auta odbočoval vlevo z hlavní silnice a nedal přednost cyklistovi v protisměru. „Cyklista je v péči zdravotníků a příčina nehody se zatím...

Řidiče vybrzdil a ujel. Policie žádá o pomoc při vyšetřování případu

Prostějovští dopravní policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc při vyšetřování nehody ze sobotního dopoledne 8. února mezi obcemi Smržice a Kostelec na Hané.

Od března do září bude prostějovská Tyršova ulice procházet přestavbou

V první polovině března zahájí stavební firma Kareta práce na obnovu povrchu vozovky v Tyršově ulici v Prostějově. Opravy jsou rozděleny do několika etap podle úseků, ale taktéž druhů prací, přičemž aktuálně se v dané ulici rozmísťují dopravní...

FOTO: Při požáru a evakuaci návštěvníků se u Šantovky střetlo osobní auto s policejním

Dnes před čtvrtou hodinou odpolední hořelo v prostorách kina v obchodním centru Šantovka. Během evakuace návštěvníků a zásahu hasičů na místo jely také jednotky policie. Jedno z aut se tam střetlo s osobním autem.

Smyk řidičce způsobil lehká zranění a škodu přes 80 tisíc

Ve středu 12. února ráno se na namrzlé cestě v obci Štěpánov nabourala žena v osobním autě Škoda Roomster. Při dopravní nehodě způsobila škodu odhadovanou na 85 tisíc korun.

Bez řidičského průkazu je od listopadu, přesto vesele jezdí dál

Nenapravitelný řidič z Prostějovska si z dvanáctiměsíčního zákazu řízení možná vyslouží až dva roky ve vězení.

Na Masaryčce dnes ráno došlo ke střetu auta s cyklistou. Ten byl se zraněním převezen do nemocnice

Dnes ráno po osmé hodině ranní došlo na Masarykově ulici, v úseku mezi tramvajovými zastávkami Hlavní nádraží a U Bystřičky k dopravní nehodě, při níž se střetlo osobní auto s cyklistou. Osoba na kole utrpěla zranění.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.