pondělí 29. dubna 2024 Robert

Doprava

FOTO: U převráceného zemědělského stroje zasahovali hasiči s tankem

Drážní Hasiči nasadili při zásahu u převráceného zemědělského stroje svůj vyprošťovací tank VT-72 B. Hasičská Záchranná Služba Správa železniční dopravní cesty z Přerova strávila náročným zásahem osm hodin. Nehoda se stala 19. listopadu u Libiny.

PŘEHLED: Dopravní podnik města Olomouc v předvánočním období posílí své spoje

Čas adventu se blíží, přečtěte si, jak v tomto předvánočním období bude fungovat městská hromadní doprava v Olomouci.

Řidič dodávky srazil ženu na přechodu u Drápala. Policie hledá svědky

Olomoučtí dopravní policisté žádají veřejnost o pomoc při objasnění dopravní nehody, která se stala v úterý 19. listopadu 2019 po osmé hodině ranní na čtyřramenné křižovatce ulice Havlíčkova a třídy Svobody v Olomouci.

AKTUÁLNĚ: Ve vlaku, kterým cestovalo téměř 200 lidí, hořelo. Čekají na náhradní spoj

Oheň na toaletě osobního vlaku v obci Zvole ve směru na Zábřeh aktuálně řeší několik jednotek hasičů. Všichni cestující jsou evakuováni a v pořádku, uvedl mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

K nehodě dvou nákladních aut došlo dnes ve čtvrt na deset dopoledne na 236. kilometru dálnice D35 ve směru z Mohelnice na Olomouc.

Mezi Prostějovem a Senicí na Hané budou jezdit autobusy místo vlaků

Na železniční trati z Prostějova do Senice na Hané na Olomoucku nebudou od úterý 26. listopadu do úterý 3. prosince jezdit vlaky. Náhradní dopravu zajistí v tomto úseku autobusy. Informaci pochází z webu Českých drah.

Na včerejšek připadl světový den obětí dopravních nehod

Světový den obětí dopravních nehod vyhlásila Světová zdravotnická organizace na třetí neděli v listopadu jako vzpomínku na lidi, kteří zemřeli při dopravních nehodách. Světová zdravotnická organizace uvádí, že v důsledku dopravních nehod...

Opilý řidič kličkoval s neosvětleným autem na silnici. Na sedadle měl vypitou lahev whisky

Při hlídkové činnosti v noci si přerovští strážníci všimli neosvětleného vozidla, které kličkovalo a jehož jízdu rozhodně nebylo možno popsat jako plynulou. Strážníci vozidlo zastavili a zjistili, že společnost řidiči dělala jen téměř prázdná...

Opilý cizinec nezvládl řízení a havaroval. Nadýchal tři a půl promile a skončil v nemocnici

V sobotu odpoledne vyjížděla dopravní hlídka policistů k havárii auta, která se stala v Potštátu. Řidič nadýchal téměř tři a půl promile.

Řidička nedávala pozor na cestu. Při nehodě se zranila čtyřiašedesátiletá spolujezdkyně

V pátek dopoledne se stala nehoda v obci Stražisko. Řidička Škody Felicie jela ve směru na Ptenský Dvorek, plně se nevěnovala řízení a vyjela vpravo mimo silnici, kde narazila na přemostění odtokového kanalizačního svodu před rodinným domem.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.