čtvrtek 16. května 2024 Přemysl

Doprava

Chvilková nepozornost řidiče zapříčinila nehodu tří vozidel na Brněnské ulici v Prostějově

V úterý 22. října po třetí hodině odpoledne došlo k dopravní nehodě tří vozidel v Brněnské ulici v Prostějově. Důvodem byla chvilková nepozornost.

Učitelka zastavila dopravu, aby odchytila zmateného ježka. Strážníkům ho přivezla na kole v dlani

Mladá paní učitelka v Přerově zachránila ježka, který pobíhal sem a tam po silnici v době hustého provozu. Ježka přivezla na kole strážníkům městské policie, kteří jej předali do záchranné stanice.

Řidiči jeli v mlze příliš rychle. Na dálnici narazili do odstaveného auta

Včera ráno došlo na dálnici D35 k nehodě, kdy dvě auta narazila do odstavené Škody Octavia. Celková škoda se vyšplhala na 180 tisíc korun.

Cyklista havaroval a skončil v nemocnici. Kolo přejela dodávka

Včera před třetí hodinou odpoledne došlo v křižovatce ulic Olomoucká a Fibichova v Držovicích k nehodě, při které byl zraněn cyklista.

Víte, kdy zapnout mlhovky? Při nevhodném použití vám hrozí i pokuta

Mlhy v těchto dnech začínají být neoddělitelnými partnery řidičů na cestách. Společně s mlhou přichází věčné dilema, kdy správně zapínat mlhovky. A také, kdy je vypínat. Věděli jste, že za nesprávné použití světel můžete dostat od policistů...

Slevové IN karty v regionálních vlacích v Olomouckém kraji nakonec zůstanou

Cestující budou moci od 1. ledna při jízdě osobními a spěšnými vlaky po Olomouckém kraji dál používat slevové IN Karty Českých drah, se kterými se při prezentaci nového tarifu Integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje (IDSOK) původně...

Litovelská ulice je opět průjezdná. Tramvajová trať je opravena

Tramvajová trať v Litovelské ulici v křižovatce s ulicemi na Šibeníku a Dvořákova prošla rekonstrukcí a ulice je od dnešního rána opět průjezdná. Řidič tak už nemusejí využívat objízdné trasy a do Neředína se dostanou opět po tradiční trase.

FOTO: Řidič narazil do předjíždějícího auta. To pak z místa nehody ujelo

V neděli 20. října před sedmou hodinou večerní došlo u Olomouce k dopravní nehodě. Řidič jednoho z vozů po krátké konverzaci s druhým řidičem z místa nehody ujel. Policisté žádají řidiče a případné svědky události, aby se jim přihlásili z důvodu...

Ve čtvrtek bude uzavřena lávka u Bristolu. Po novém mostě by se mělo jezdit ještě před koncem roku

Most u Bristolu umožní volný průjezd z ulice Pasteurova na ulici Komenského do konce roku. Stavaři se nyní připravují na přeložení inženýrských sítí z provizorní lávky na nový most. Lávku kvůli překládání kabelů budou muset 24. října na celý den...

Dva opilí cyklisté se čelně srazili. Jeden skončil v nemocnici

Včera v sedm hodin večer se na účelové komunikaci mezi Ivanovicemi na Hané a Těšicemi čelně srazili dva cyklisté. Oba byli opilí a jeden skončil v nemocnici.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.